Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g3.9g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g25kcal2.8g0.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal1.4g0.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.7g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g112kcal12.4g0.9g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672