Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi3g14kcal0.2g1.8g0.6g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Mascarpone (250g)3.1g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.5g8.5kcal0g0.1g0.9g0g
Baileys, Irish Cream, Original1.2g4.4kcal0g0.2g0.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Liivate 0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g100kcal1.6g4.6g7.8g0.2g
Valittu annoskoko11g50kcal0.8g2.3g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g25kcal0.4g1.2g2g0.1g
Arvot/100g100g446kcal7.1g20.5g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242