Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer2.3g12kcal0.1g1.3g0.7g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.9g5.2kcal0.1g0.5g0.3g0g
Vispikerma Flora 20%4.1g9kcal0.1g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g64kcal1.6g4g4.4g0.2g
Valittu annoskoko11g32kcal0.8g2g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.4g1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g284kcal7.1g17.9g19.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452