Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g113kcal0.8g9.6g7.8g0.2g
Valittu annoskoko11g57kcal0.4g4.8g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g28kcal0.2g2.4g2g0.1g
Arvot/100g100g506kcal3.6g42.9g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591