Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Fariinisokeri1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.7g2.3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer1.4g7.3kcal0.1g0.8g0.4g0.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g1.4g6.8kcal0.1g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g93kcal1.6g10.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko11g47kcal0.8g5.4g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g23kcal0.4g2.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g417kcal7.1g48.2g21.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005