Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 0.9g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton2.9g6.4kcal0.3g0.1g0.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 5.6g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g27kcal1g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko11g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g121kcal4.5g8g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218