Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell3.2g3.5kcal0.7g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g12kcal1.6g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0.8g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal7.1g3.5g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084