Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Kardemumma, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.8g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g72kcal1.6g8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko11g36kcal0.8g4g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.4g2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g320kcal7.1g35.4g15.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424