Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 1.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2.7g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.7g2.4kcal0g0.5g0g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g33kcal2.4g2.2g1.4g0g
Valittu annoskoko11g17kcal1.2g1.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g145kcal10.5g9.6g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676