Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)5.1g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sianliha keskiarvo 2.5g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g21kcal1.2g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g10kcal0.6g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.8g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129