Katkarapurisotto

1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
10 cm purjoa
0,5 rkl oliiviöljyä
1,5 dl tummaa riisiä
1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 punainen paprika
200 g parsakaalin pieniä kukintoja
300 g katkarapuja
1 tl kalamaustetta
2 tl yrttimaustetta

- - -
Hienonna sipuli, valkosipuli ja purjo.

Ruskista ne öljyssä kattilassa tai paistokasarissa.

Lisää kattilaan kuutioitu paprika.

(Jos riisissä on pitkä keittoaika, kannattaa sitä keittää etukäteen erikseen n. 10 min)

Lisää riisit ja vesi, vesi sitä mukaa kun se imeytyy riisiin.

Lisää liemikuutio.

Anna kiehua 5 min. Lisää joukkoon parsakaalin kukinnot ja anna kiehua n. 10 min. Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna risotto.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Missdrew
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Katkarapu 1.9g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g17kcal1.2g2.4g0g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.6g1.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Arvot/100g100g77kcal5.3g10.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113791