Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.4g4.7kcal0g0g0.5g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g21kcal0.2g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g11kcal0.1g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.1g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal0.9g8.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035