Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Culinesse (Flora), annos 10g1.2g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 1.4g5.9kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g50kcal0.6g7.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko11g25kcal0.3g3.7g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g224kcal2.7g33g7.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570