Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 3.4g2.3kcal0.5g0g0g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)3.9g4kcal0g0.1g0.4g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g17kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal4.4g2.6g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027