Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevytkerma1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g11kcal0g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g49kcal0g4.4g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943