Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g2g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g2.3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g3.9g3.3kcal0g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g35kcal2.4g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko11g17kcal1.2g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g153kcal10.6g1.8g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206