Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2g2.2kcal0.4g0g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g17kcal1g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.4g1.8g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901