Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Nauris 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g11kcal0g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g47kcal0g2.6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566