Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g5.9g6.6kcal1.3g0.1g0.1g0g
Kevytkerma1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g22kcal2.6g1g0.8g0g
Valittu annoskoko12g11kcal1.3g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.7g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g95kcal11.3g4.3g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790