Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2.7g3.7kcal0.5g0g0.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g25kcal2.2g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko11g12kcal1.1g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g109kcal9.6g2.6g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235