Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 5.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g1.9g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g40kcal1.4g0.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko11g20kcal0.7g0.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g177kcal6.1g2.6g14.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096