Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6.2g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g47kcal1.4g4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko11g24kcal0.7g2g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.4g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g209kcal6.2g17.7g12.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197