Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g4.8g18kcal0.3g2.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g52kcal0.6g8.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko12g26kcal0.3g4.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.2g2.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g224kcal2.6g36.5g7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847