Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g7.3g10kcal1.1g0.2g0.7g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g2.3g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1.8g2.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g33kcal2.6g0.6g2.6g0g
Valittu annoskoko11g16kcal1.3g0.3g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g143kcal11.4g2.6g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070