Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g2.2g7.9kcal0.3g1.5g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g3.3g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.3g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g28kcal1.2g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko11g14kcal0.6g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal5.3g14.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352