Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7.8g11kcal1.2g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g37kcal2.6g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko11g18kcal1.3g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g163kcal11.5g1.8g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230