Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vadelma 4.4g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.8g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g45kcal0.8g5.4g2g0.4g
Valittu annoskoko11g22kcal0.4g2.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.2g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g197kcal3.5g23.7g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846