Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)3.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.3g3.9kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g70kcal1.2g10.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko11g35kcal0.6g5.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.3g2.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g308kcal5.3g46.9g10.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450