Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g5.2g8.9kcal1g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g3.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.6g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g24kcal2g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko12g12kcal1g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g106kcal8.7g0.9g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822