Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g2.3g7.7kcal0.4g1.5g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2.3g4kcal0.4g0g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g34kcal2g3.6g1g0.2g
Valittu annoskoko11g17kcal1g1.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g148kcal8.8g15.8g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957