Hannelen pikantti kaalipata

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää suikaloidut vihannekset ja mausteetja hiukka vettä anna hautua hiljaisella tulella 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broilerijauheliha, annos 100g3.5g3.8kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g16kcal1.8g1g1g0.2g
Valittu annoskoko11g8kcal0.9g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.5g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g70kcal8g4.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144717