Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.1g13kcal1.1g0g1g0g
Maissi jyvät 4.7g6.7kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g45kcal2.8g2.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko12g23kcal1.4g1.2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.7g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g197kcal12.2g10.4g11.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729