Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.7g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g18kcal0.4g1.4g1g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.2g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g77kcal1.7g6g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542