Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.4g0.9kcal0g0g0.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g61kcal0.2g3.4g5.8g0g
Valittu annoskoko11g31kcal0.1g1.7g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.1g0.9g1.5g0g
Arvot/100g100g269kcal0.9g14.9g25.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761