Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)5.7g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g51kcal1g8.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g26kcal0.5g4.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.3g2.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g222kcal4.3g37.4g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172