Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g9kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.6g1.7g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104