Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.4g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino2.4g8.3kcal0.6g1.3g0.1g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Felix0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g35kcal3g3.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g18kcal1.5g1.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.3g15g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649