Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1.7g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g18kcal0.4g2.8g0.6g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.2g1.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.1g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal1.7g12.1g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469