Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.7g2.1kcal0.3g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g23kcal2g1g1g0.4g
Valittu annoskoko12g12kcal1g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8.7g4.3g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315