Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.1g3.8kcal0.2g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.3g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g37kcal1g0.4g3.6g0g
Valittu annoskoko12g19kcal0.5g0.2g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g163kcal4.3g1.7g15.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651