Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.7g25kcal2g0g1.8g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g0.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g1.6g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g65kcal4.8g1.4g4.4g0g
Valittu annoskoko11g33kcal2.4g0.7g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal1.2g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g287kcal21.1g6.1g19.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658