Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka2.7g10kcal0.6g0g0.8g0g
Cashewpähkinä 1.1g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 2.7g2kcal0g0.4g0g0g
Fariinisokeri0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Päärynä kuorittu 2.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g52kcal1.6g2.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko11g26kcal0.8g1.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.4g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g231kcal7.1g11.5g15g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597