Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl6.9g9kcal0.9g0g0.6g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl2.1g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g65kcal2.6g0.4g5.8g0g
Valittu annoskoko12g32kcal1.3g0.2g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.7g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g281kcal11.3g1.7g25.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765