Lihakeitto, hirvipaistista

Kymmenelle ruokailijalle
Paista hirvipaisti (n. 700-800 g) uunissa kypsäksi 175 asteessa, paistopussissa, suolaa pinnassa, pippuria ja sipulia samassa pussissa.

Paloittele paisti jäähtyneenä.

Keitä 2 l vettä.

Lisää kasvisliemikuutio, kymmenisen mustapippuria, kaksi pientä sipulia kuorittuna (yht.

n. 70 g), paloiteltu liha (n. 500 g), perunat (n. 900 g) ja porkkanat (n. 200 g) ja 2 laakerinlehteä.

Keitä, kunnes peruna- ja porkkanapalat ovat kypsiä.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha, paisti, 100g1.6g1.7kcal0.3g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g9kcal0.8g1g0g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0.4g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.3g0g0g
Arvot/100g100g39kcal3.5g4.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=40934