JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kani 6.8g11kcal1.4g0g0.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g28kcal2.8g0g1.6g0g
Valittu annoskoko11g14kcal1.4g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0g0.4g0g
Arvot/100g100g125kcal12.3g0g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386