Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.9g3.6kcal0.5g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g23kcal1g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g12kcal0.5g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g101kcal4.4g1.8g7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358