Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.8g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.4g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g81kcal0.6g11.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko11g40kcal0.3g5.8g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.2g2.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g354kcal2.6g50.9g14.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002