Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.1g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.9g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g88kcal1.2g9g5.2g0.2g
Valittu annoskoko12g44kcal0.6g4.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g22kcal0.3g2.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g378kcal5.2g38.8g22.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563