Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Maito rasvaton 200ml0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Raparperi 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g57kcal0.8g8g2g0.4g
Valittu annoskoko12g29kcal0.4g4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.2g2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g247kcal3.4g34.5g8.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678