Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 10g3.9kcal0g0.7g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g19kcal0g2.2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko12g9kcal0g1.1g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g81kcal0g9.6g3.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598